Εταιρικο Προφιλ

Ποιοί είμαστε

Η ΝΤΙΑ α.ε. βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1994. Ασχολείται με την εισαγωγή και την εμπορία γνήσιων (OEM), Aftermarket ανταλλακτικών και αξεσουάρ οχημάτων.

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων OEM (Original Equipment Manufacturers) είναι τα ανταλλακτικά τα οποία προέρχονται από τους ίδιους κατασκευαστές ανταλλακτικών οι οποίοι προμηθεύουν με ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης  ( ΟΕΜ) τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Η διαφοροποίηση τους έγκειται στην συσκευασία η οποία φέρει την επωνυμία του κατασκευαστή π.χ BOSCH και όχι της αυτοκινητοβιομηχανίας.  

Τα Aftermarket  ανταλλακτικά είναι ανταλλακτικά επώνυμων κατασκευαστών άριστης ποιότητας με μόνη διαφορά την απουσία συμβολαίου  προμήθειας με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί πως τα Aftermarket ανταλλακτικά καλύπτουν ένα μεγάλο κομμάτι της Παγκόσμιας αγοράς.

Η εταιρεία μας διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων (πάνω από 60.000 κωδικοί)στοχεύει στην ικανοποίηση και άμεση εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Το άρτια εκπαιδευμένο και εξυπηρετικό προσωπικό βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών με προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα τους.

Οι ανάγκες στον τομέα επισκευής οχημάτων σε συνδυασμό με την ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη του αυτοκινήτου είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και επιτάσσουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Για το λόγο αυτό εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας μέσα από έρευνα και σεμινάρια.

Βασικό κομμάτι της ΝΤΙΑ είναι ο τεχνικός εξοπλισμός συνεργείων με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας  και την υπογραφή της BOSCH; όνομα συνώνυμο της καινοτομίας.  Μετά την παράδοση του εξοπλισμού η εταιρεία προσφέρει ενημερωτικά σεμινάρια.

  • Στοχεύουμε σε ποιοτικά aftermarket προϊόντα τα οποία διακρίνονται για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα τους.

  • Μελετάμε την Ελληνική αγορά και τις ανάγκες της δίνοντας βάση στον πελάτη.

  • Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό παραγγελιών ημερησίως.

  • Ταχύτητα και ασφάλεια στην παράδοση των προϊόντων