Η  PowerEdge, ένα εµπορικό σήµα που δηµιουργήθηκε για να καλύψει τη ζήτηση ποιοτικών προϊόντων aftermarket για τα αυτοκίνητα, θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας από τη γκάµα υαλοκαθαριστήρων και συµπιεστών κλιµατισµού, όπως ανακοίνωσε η DENSO. Η µάρκα είναι ήδη διαθέσιµη στις ΗΠΑ, όπου έχει γίνει δηµοφιλής για την απήχηση της σε πελάτες µε παλαιότερα αυτοκίνητα, που αναζητούν µια πιο οικονοµική επιλογή για ανταλλακτικά.

Η ποιότητα και η οικονοµία µεταφράζονται σε επιχειρηµατικά οφέλη
Αν και διατίθεται στο εµπόριο από τη DENSO, η PowerEdge δεν αποτελεί µέρος της συµβατικής σειράς DENSO: είναι µια ξεχωριστή µάρκα που δηµιουργήθηκε ειδικά για να προσφέρει προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιµές, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις aftermarket να επεκτείνουν τη γκάµα των προϊόντων τους και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Τα προϊόντα της PowerEdge, αναπτύχθηκαν σύµφωνα µε τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της DENSO και πληρούν τις ανταγωνιστικές απαιτήσεις του aftermarket στην κατηγορία µεσαίας τιµής και υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της σειράς PowerEdge είναι διαθέσιµα µε την πλήρη προσφορά υπηρεσιών DENSO, που περιλαµβάνει παραγγελίες, παράδοση, και εξυπηρέτηση πελατών. Με τη δηµιουργία stock ανταλλακτικών PowerEdge, οι επιχειρήσεις µπορούν να προσελκύσουν πελάτες µε διαφορετικές ανάγκες και µπορούν επίσης να προσφέρουν µεγαλύτερη επιλογή στους υπάρχοντες πελάτες τους, καθώς τα αυτοκίνητά τους παλαιώνουν.

Υαλοκαθαριστήρες και συµπιεστές
Η ευρωπαϊκή προσφορά περιλαµβάνει δύο κατηγορίες προϊόντων: υαλοκαθαριστήρες και συµπιεστές. Αντιµετωπίζοντας την αυξανόµενη ζήτηση για οικονοµικούς υαλοκαθαριστήρες στις αναδυόµενες οικονοµίες της Ευρώπης, τα µάκτρα υαλοκαθαριστήρων PowerEdge είναι κατασκευασµένα για να πληρούν τα κοινά πρότυπα και τις προδιαγραφές aftermarket, αλλά και να είναι και ανταγωνιστικά ως προς τις τιµές. Θα προσφέρονται επίπεδοι και συµβατικοί υαλοκαθαριστήρες, µε 12 κωδικούς ανά τύπο.

Η γκάµα των επίπεδων υαλοκαθαριστήρων διατίθενται σε µήκη από 350 έως 700 mm, καλύπτοντας έως και το 90% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Ο λεπτός σχεδιασµός, η υψηλή ποιότητα καουτσούκ και η µοναδική σύνδεση µε έναν προσαρµογέα, µεγιστοποιούν τις εφαρµογές και την ευκολία τοποθέτησης. Επιπλέον, οι συµβατικοί υαλοκαθαριστήρες PowerEdge είναι βελτιστοποιηµένοι για ανθεκτικότητα και µακροχρόνια απόδοση. Όπως οι επίπεδοι, έτσι και οι συµβατικοί διατίθενται σε χάρτινη συσκευασία για µειωµένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Η αρχική διάθεση τη γκάµας στην αγορά ολοκληρώνεται από τους συµπιεστές PowerEdge, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ως µια ποιοτική εναλλακτική λύση για αυτοκίνητα στο δεύτερο µισό της διάρκειας ζωής τους. Βασισµένοι στην εκτεταµένη εµπειρία της DENSO στην ανάπτυξη συστήµατος κλιµατισµού και σε ένα παγκόσµιο δίκτυο συνεργατών, οι συµπιεστές προσφέρουν τον βέλτιστο συνδυασµό αντοχής, απόδοσης και τιµής. Οι PowerEdge παράγονται µε τη χρήση ποιοτικών εξαρτηµάτων και υλικών, είναι πάντα προγεµισµένοι µε το σωστό λάδι και δοκιµάζονται µε βάση αυστηρά πρότυπα απόδοσης.

Ενώ η DENSO είναι ήδη παρούσα στην ευρωπαϊκή αγορά aftermarket µε µια γκάµα γνήσιων συµπιεστών για την κατηγορία premium, η PowerEdge θα εστιάσει στα προϊόντα που απευθύνονται σε πρόσθετες εφαρµογές και παλαιότερα αυτοκίνητα. Ξεκινώντας µε µια σειρά που περιλαµβάνει πάνω από 90 συµπιεστές για επιβατικά αυτοκίνητα και εφαρµογές βαρέως τύπου, στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση της γκάµας µε στόχο να προσθέσει νέες και ενδιαφέρουσες εφαρµογές και να φτάσει σε µια ολοκληρωµένη εναλλακτική προσφορά µέσα στα επόµενα χρόνια.