Η γκάμα των προϊόντων της Bosch για τα Ιαπωνικά αυτοκίνητα επεκτείνεται και συμπεριλαμβάνει νέους προθερμαντήρες Duraterm και Duraterm High Speed.

 

Η Bosch έχει συμπεριλάβει στην γκάμα των προϊόντων της 16 νέους κωδικούς προθερμαντήρων με περίβλημα στην αγορά aftermarket. Αυτή η επέκταση των προϊόντων επικεντρώνεται στα αυτοκίνητα Diesel που κατασκευάζονται από Ιάπωνες κατασκευαστές όπως Mazda, Mitsubishi, Nissan και Toyota, αλλά καλύπτουν επίσης και οχήματα ευρωπαϊκών εμπορικών σημάτων.Οι νέοι προθερμαντήρες – 8 Duraterm και 8 Duraterm High Speed – περιλαμβάνονται τόσο στο λογισμικό της Bosch για τα συνεργεία, ESI [tronic] 2.0, καθώς και στον ηλεκτρονικό κατάλογο εξαρτημάτων TecDoc.

Το πλεονέκτημα για το συνεργείο είναι ότι η κάλυψη της αγοράς, η οποία είναι ήδη αρκετά εκτεταμένη, αυξάνεται κατά 8%. Με αυτόν τον τρόπο η γκάμα του συνεργείου στην αγορά aftermarket (IAM) ταιριάζει με αυτήν του πρώτου εξοπλισμού.Η σειρά προθερμαντήρων της Bosch θα επεκτείνεται συνεχώς για να συμπεριλαμβάνει πάντα νεότερους τύπους!

 

1.Τακτικός έλεγχος 

 

Οι προθερμαντήρες πρέπει να ελέγχονται τακτικά – ιδιαίτερα:

 

Σε περίπτωση αυξημένου σχηματισμού καπνού

Εάν ο θόρυβος καύσης είναι πιο έντονος απ‘ ότι συνήθως,

Όταν ο κινητήρας είναι κρύος

Εάν ο κινητήρας δυσλειτουργεί ακόμα κι όταν είναι ζεστός

Εάν η ισχύς μειώνεται ή αυξάνεται η κατανάλωση καυσίμου.

 

2.Συμβουλές για συνεργεία

 

Ακολουθήστε τον ακόλουθο εμπειρικό κανόνα κατά την αντικατάσταση

προθερμαντήρων:

 

Για λιγότερα από 50 000 χλμ.:Αντικαταστήστε μόνο τον ελαττωματικό

προθερμαντήρα

Για περισσότερα από 60.000 χλμ. :Αντικαταστήστε τους όλους, αν ένας από αυτούς είναι ελαττωματικός.Παρά το γεγονός ότι μπορεί ακόμα να λειτουργούν οι άλλοι προθερμαντήρες,είναι πολύ πιθανό και αυτοί να χρειαστούν αντικατάσταση σύντομα.

 

3.Bosch – Συνεργάτης στο συνεργείο

 

Η Bosch προσφέρει στα συνεργεία ολοκληρωμένες λύσεις:

 

Ανταλλακτικά ποιότητας πρώτου εξοπλισμού για σχεδόν οποιοδήποτε όχημα -ακόμη και για παλαιότερα.

Αποτελεσματικό διαγνωστικό εξοπλισμό.

Γρήγορη, αξιόπιστη υπηρεσία παράδοσης.