Product

Παγκόσμια παραγωγή και αυστηροί έλεγχοι για τα τακάκια φρένων της Bosch, ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Παγκόσμια ανάπτυξη και κατασκευή των φρένων στις θυγατρικές της Bosch :

 Σικάγο , Η.Π.Α.(Ανάπτυξη)

Χουάρες, Μεξικό (Παραγωγή)

Καρλσρούη, Γερμανία (Κέντρο ανάπτυξης)

Σαγκάη / Ναντζίνγκ, Κίνα (Ανάπτυξη/Παραγωγή)

Οι δοκιμές της Bosch είναι πιο αυστηρές από ό,τι απαιτείται νομικά στην Ευρώπη. Ο κανονισμός ECE R90 καθορίζει τα κριτήρια, τα οποία πρέπει να πληρούν τα τακάκια φρένων πριν διατεθούν για πώληση στην αγορά. Βάσει των κριτηρίων αυτών γίνονται έλεγχοι για αντοχή σε διάτμηση, ευαισθησία πίεσης, ευαισθησία ταχύτητας και θερμική σταθερότητα. Η Bosch διεξάγει επιπλέον ελέγχους για ευαισθησία θερμοκρασίας, θερμική αγωγιμότητα, δονήσεις και θόρυβο κατά την πέδηση και σχέση φθοράς τακακιού – δίσκου. Επίσης μέρος του προγράμματος ελέγχου της Bosch είναι και η προσομοίωση ακραίων καταστάσεων πέδησης. Οι έλεγχοι που επιβάλει η νομοθεσία ολοκληρώνονται μέσα σε 6 ώρες, ενώ της Bosch σε 6 μήνες. Με αυτόν τον τρόπο τα τακάκια φρένων της Bosch παρέχουν στον οδηγό μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση κατά την οδήγηση καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

bosch-takakia-e1454320706683

Φρένα: Ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς.

Η Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων συστημάτων πέδησης στον κόσμο. Τα τακάκια φρένων κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Bosch στο Χουάρες (Μεξικό) και Ναντζίνγκ της Σαγκάης (Κίνα). Στα εργαστήρια ανάπτυξης στην Καρλσρούη (Γερμανία) και το Σικάγο (ΗΠΑ), οι μηχανικοί της Bosch επεξεργάζονται νέα μίγματα για τακάκια, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε τύπου οχήματος. Η γκάμα της Bosch περιλαμβάνει περισσότερα από 1.200 σετ για τακάκια. Αυτό οδηγεί σε μια κάλυψη της αγοράς άνω του 97% – μόνο στην Ευρώπη.

Το μείγμα της απόλυτης ισορροπίας.

Τα φρένα υποβάλλονται σε ακραίους ελέγχους που διαφέρουν από όχημα σε όχημα. Η ασφάλεια στην πέδηση, όμως, δεν μπορεί να επιτευχθεί έτσι απλά. Από ένα μεγάλο εύρος διαθέσιμων μειγμάτων για τακάκια, επιλέγονται αυτά με τα βέλτιστα χαρακτηριστικά. Μόνο με μια τέλεια ισορροπία μεταξύ συντελεστή τριβής, άνεσης και αντοχής στη φθορά μπορούν να εκπληρωθούν οι υψηλές προδιαγραφές του προϊόντος.

Οι δοκιμές της Bosch είναι πιο αυστηρές από ότι απαιτείται νομικά στην Ευρώπη.

Ο κανονισμός ECE R90 καθορίζει τα κριτήρια, τα οποία πρέπει να πληρούν τα τακάκια φρένων πριν διατεθούν για πώληση στην αγορά. Βάσει των κριτηρίων αυτών γίνονται έλεγχοι για αντοχή σε διάτμηση, ευαισθησία πίεσης, ευαισθησία ταχύτητας και θερμική σταθερότητα. Η Bosch διεξάγει επιπλέον ελέγχους για ευαισθησία θερμοκρασίας, θερμική αγωγιμότητα, δονήσεις και θόρυβο κατά την πέδηση και σχέση φθοράς τακακιού – δίσκου. Επίσης μέρος του προγράμματος ελέγχου της Bosch είναι και η προσομοίωση ακραίων καταστάσεων πέδησης. Οι έλεγχοι που επιβάλει η νομοθεσία ολοκληρώνονται μέσα σε 6 ώρες, ενώ της Bosch σε 6 μήνες. Με αυτόν τον τρόπο τα τακάκια φρένων της Bosch παρέχουν στον οδηγό μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση κατά την οδήγηση καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Bosch – Ένας συνεργάτης για το συνεργείο σας.

Ως προμηθευτής συστημάτων πέδησης και ισχυρός συνεργάτης, η Bosch υποστηρίζει τα συνεργεία για να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους και να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους. Για να γίνει αυτό, η Bosch προσφέρει ευρεία γκάμα προϊόντων ποιότητας πρώτου εξοπλισμού, αξιόπιστες υπηρεσίες και αποτελεσματική τεχνολογία διάγνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες : bosch